ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Από τη στιγμή που θα παραλάβουμε το προϊόν θα χρειαστούν 2-3 ημέρες για την επεξεργασίά επιστροφής. Όλα τα προϊόντα παίρνουν λεπτομερή έλεγχο και πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους ποιοτική κατάσταση και με τα καρτελάκια πάνω σ αυτά. Τα προϊόντα δεν θα πρέπει να έχουν πλυθεί, φορεθεί η καταστραφεί. Αν η επιστροφή δεν γίνει μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής η δεν πληρεί κάποιες από τις προϋποθέσεις, το κατάστημα έχει το δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος.Σ’ όλες τις επιστροφές θα πρέπει να περιλαμβάνεται απαραίτητα η απόδειξη λιανικής.
Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος επικοινωνήστε είτε τηλεφωνικώς στο 2310 608840 η στείλτε μας email στο customerservice@privefashionboutique.gr
Η ευθύνη για την επιστροφή του προϊόντος στο κατάστημα μας βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Τα έξοδα επιστροφής του προιόντος είναι 5,00€. Τα έξοδα της πρώτης επιστροφής ειναι δωρεάν για αγορές 150,00€ και ανω(δεν ισχύει για προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση). Τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος βαρύνουν τον πελάτη και είναι 5,00€. Η επιστροφή γίνεται αποκλειστικά με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.
 
Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε γίνεται σε ειδικό κουπόνι που θα προμηθεύεστε από εμάς(ισχύει για 8 μήνες), μετά την επιστροφή και έλεγχο του προϊόντος, προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται.
 
Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
 
Εάν λάβετε ένα ελαττωματικό προϊόν θα πρέπει να ενημερώσετε το κατάστημα την ημέρα παραλαβής η το αργότερο την επόμενη. Ενημερώσεις ελαττωματικών προϊόντων μετά το πέρασμα του χρονικού αυτού διαστήματος δεν θα γίνονται δεκτές.
 
Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα είτε τηλεφωνικώς στο 2310 608840 είτε στέλνοντας email στο customerservice@privefashionboutique.gr για την ακύρωσή της. Προϊόντα τα οποία έχουν ήδη αποσταλεί από το κατάστημα δεν είναι δυνατό να ακυρωθεί η αποστολή τους.
 
Η διεύθυνση στην οποία επιστρέφονται τα προϊόντα ειναι:
 
Prive fashion boutique
Αγνώστου Στρατιώτου 57
56533
Πολίχνη, Θεσσαλονίκη
Τ 2310 608840